Fotoğraf Yarışması

Sevgili Fotoğraf Severler,

Türk Fizik Derneği olarak, doğanın büyüleyici güzelliklerini keşfetme ve paylaşma fırsatı sunan bir fotoğraf yarışması düzenlemekten büyük mutluluk duyuyoruz. 31 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Türk Fizik Derneği tarafından düzenlenecek olan 8. Fizik Öğrencileri Kongresi ve Şenliği'nde gerçekleşecek "2. Bir Fizik Doğa Olayının Görüntülenmesi Fotoğraf Yarışması" başvuruları açılmıştır ve alanında başarılı seçici kurulumuz ise yakında açıklanacaktır.

Bu yarışma, doğa olaylarının fotoğraflar aracılığıyla yakalanması ve doğanın bize sunduğu eşsiz anları paylaşma amacını taşımaktadır. Profesyonel ya da amatör her fotoğraf severi bu büyülü yolculuğa davet ediyoruz. Doğanın şaşırtıcı güçleri, muhteşem manzaraları ve etkileyici anları sizin objektifinizden yansısın.

Yarışmanın seçici kurulu, alanında deneyimli ve başarılı fotoğraf sanatçılarından oluşacaktır. Fotoğraflarınız bu uzman ekibin titiz değerlendirmesine tabi tutularak orijinallik, estetik değer, teknik yetenek ve doğal olayın yaratıcı bir şekilde yansıtılması gibi kriterlerle değerlendirilecektir. Kazanan fotoğraflar dereceye girecek ve ödüllendirilecektir.

Ayrıca, yarışmamızın telif haklarına da önem veriyoruz. Katılımcılarımızın fotoğraflarının Türk Fizik Derneği'nin etkinliklerinde, basılı materyallerinde, internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında kullanılmasına izin vereceğini belirtmek istiyoruz. Fotoğraflarınızı kullanırken sizin adınızı da belirtmeyi taahhüt ediyoruz.

Daha fazla bilgi için yarışma şartnamesini detaylı bir şekilde incelemenizi öneriyoruz. Başvuru süreci, teknik şartnameler ve diğer detaylar resmi web sitemizde yer almaktadır. Başvurularınızı titizlikle değerlendireceğimizi ve heyecanla sonuçları bekleyeceğimizi belirtmek isteriz. Bu eşsiz yolculuğa sizleri de bekliyoruz. Doğanın büyüsüne tanıklık etmek ve paylaşmak için kamera objektifinizi doğaya doğrultun! Başvurularınızı bekliyoruz.

Başvuru için TIKLAYINIZ.

Yarışma Şartnamesi için TIKLAYINIZ.

Fotoğraf Yarışması Seçici Kurulu için TIKLAYINIZ.

Fotoğraflar tfd8ogrenci@gmail.com adresinden kabul edilecektir. Fotoğrafları gönderirken fotoğrafı açıklayan bir cümle/paragraf yazabilirsiniz.

Fotoğrafları gönderebileceğiniz son tarih 16 Ağustos.

Bir fotoğraf ile katılım sağlanabilecektir.